5 Kasım 2017 Pazar

Etsiz Çiğ Köfte Damak Tadınızı Değiştiriyor

Yüzyıllardır kült haline gelmiş bir çok yemek çeşidi olsa da kuşkusuz kendi bulunduğu yörenin sınırlarını aşıp bütün yurtta kabul gören çiğ köfte bunlardan biraz daha farklı. Çiğ köfte hem yapılışı hem yenmesi bir seremoni olan, yalnızca yemek yemeyi değil aynı vakitte bir arkadaş meclisinde insanları bir araya getirmeyi gaye edinen kendine has bir yiyecektir.

Çiğ köfte çok sevilen bir yiyecek olmasına karşın bir çok kişide çiğ köftenin içerdiği çiğ etten ötürü ciddi bir önyargı da vardır. Bu önyargı nedeniyle çiğ köfte yemeyen çok çok sayıda insan bundan sonra hem lezzeti hem de manzarası ile farksız olan etsiz çiğ köfte yemeyi tercih ediyorlar.

Çiğ köfte hazırlanması oldukça zahmetli ve maharet isteyen bir yemek bulunduğundan işi eksperine bırakmak gerekiyor. Hacıalioğlu Çiğ Köfte markası sayesinde etsiz çiğ köfteye bambaşka bir ebat geldi. Etsiz çiğ köfte yapımı konusu ile ilgili uzmanlaşmış olan Hacıalioğlu Çiğ Köfte hem kendine has baharat karışımı hem de tertemiz üretim koşulları ile çiğ köfte severlerin gönlünde taht kurmayı başardı.
Sadece kendi mağazaları ile değil aynı vakitte başarı ile uyguladığı çiğ köfte bayilik sistemi ile de adından sık sık söz ettiren Hacıalioğlu Çiğ Köfte ile ilgili daha çok bilgiye bu blog üzerinden ulaşabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder