18 Kasım 2017 Cumartesi

Çiğ köfte dükkanları hergün açık mı olmalı?

Çiğ köfte dükkanları hergün açık olmalıdır. Gıda sektörü, diğer sektörlerden farklı olarak 7 gün çalışma prensibine dayalı olarak faaliyet gösterir. Yani gıda sektöründe tıp çiğ köfte dükkanları gibi kebapçı, restoran, lokanda, pideci ve tatlıcı gibi işletmeler haftanın her günü faaliyet gösterir. Pazar günleri de dükkan çalışmalı, faaliyetlerine ara vermemelidir.

İş yerinde başarının ilk kuralı dükkan açılış ve kapanış saatlerinin düzenli olması ve müşteriye bunun hissettirilmesidir. Müşteri için canı her çektiğinde dükkanı açık bulacağı düşüncesi o işletme için bir artı değer getirir. çiğköftemiss şubesi, Pazar günleri de açık olduğunu gerekirse dükkan içerisinde küçük bir etiket veya görsel ile müşterilerine duyurmalıdır.
Ayrıca Pazar günleri çalışmak için gerekli yasal izin ve ruhsatlar ilgili belediyeden alınmalıdır.

Bir đürüm çiğ köftenin içerisinde kaç gram çiğköfte olmalıdır?  - admin

Bir dürüm çiğköftenin içinde kaç gram çiğ köfte olur? Kaç sıkım çiğ ķöfte olmalıdır?

Hacıalioğlu çiğköfte bayiliği için bir dürüm için önerdiğimiz miktar 100 gramdır. Yani bir çiğ köfte dürümün içerisinde 100 gram çiğ köfte bulunmalı, satış fiyatı da 2,50 TL olmalıdır. Bu satış fiyatı bölgeler arasında farklılık gösterip bazı bölgelerde işletme giderleri ve maliyetler göz önünde bulundurularak 3,00 TL olarak uygulanmaktadır.
Hacıalioğlu Çiğ Köftede bir sıkım çiğ köfte 25 gramdır. Dolayısıyla bir dürüm çiğ köftenin içerisinde 4 sıkım çiğ köfte yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder