5 Kasım 2017 Pazar

Etsiz Çiğ Köfte Bayiğili İster misiniz?


Dünya çapında nam salmış bir çok yemeğe sahip olsak da çiğ köftenin yeri damağımızda bambaşkadır. Sadece kendi yöresinde ünlü olmayı oldukça aşmış ve bütün ülkeye yayılmayı başarmış olan çiğ köfte lezzetli ve fazlası insanın sevdiği bir yiyecektir. Diğer yemek tipleri hep tek başına da tüketilebilirken çiğ köfte özü itibari ile bir topluluk yemeği olması bakımından insanları birbirine yakınlaştırma misyonu da taşır. Fakat bir çok insan çiğ köfteye çiğ et bulundurduğu için ön yargı ile bakmaktadır. Bu ön yargıda elbette çiğ etin sebep olabileceği sağlık sorunlarından dolayı haklı bir payı vardır.

Çiğ köfte yalnızca etli değil aynı vakitte etsiz olarak da üretilebilmektedir. İçine eklenen baharatlar yardımıyla tamamiyle tertemiz ve lezzetinden hiçbir şey kaybetmeyen etsiz çiğ köfte herkes doğrulusunda tüketilebilmektedir. Etsiz çiğ köfte daha uzun vakit bozulmadan kalabildiği amacıyla derhal tüketilmek mecburiyetinde da değildir ve buzdolabında bir hafta boyunca ilk günkü tazeliği ile muhafaza edilebilir.

Çiğ köfte hazırlanması maharet isteyen bir yiyecektir bu namacıyla işi eksperine bırakmak en iyisi olacaktır. Yılların deneyimi ile etsiz çiğ köfte yapan Hacıalioğlu Çiğ Köfte ise size çiğ köfte konusu ile ilgili vazgeçemeyeceğiniz bir tat sunuyor. Özel baharatları ve tertemiz üretimi ile çiğ köfte severlerin favorisi durumuna gelmeyi başaran Hacıalioğlu Çiğ Köfte önümüzdeki dönemlerde adından daha sık söz ettireceğe benziyor. Kendi üretiminin yanı sıra kurmuş bulunduğu çiğ köfte bayilik sistemi yardımıyla yurdun dört bir yanına sunulan Hacıalioğlu Çiğ Köfte‘yı en kısa vakit ortamında siz de denemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder